Else-May Botten

En blogg om ting som engasjerer meg…

04/10/2009

En ny fase..

En ny fase i livet er påbegynt. Nye oppgaver står i kø. På Stortinget er det mye som ikke er avklart enda, bl.a. hvilken komite vi i AP skal inn i. Uansett har jeg sett frem til å ta fatt på disse ventende oppgavene lenge for å tjene folket og mitt arbeiderparti. Denne ventetiden er nå straks over. 

Denne uken har bestått i å få tildelt leilighet og kontor, få tak i det som trengs av ikt utstyr og andre nødvendigheter. Ikke minst har vi hatt en del besøk fra media. NRK Møre og Romsdal  besøkte oss og laget en reportasje fra de nye på tinget. De besøkte oss i selve stortingssalen og var med opp i kinosalen hvor AP har grupperom. Der var det klart for første gruppemøte etter valget, hvor alle innvalgte representanter på Stortinget for ap (hele 64) og Regjeringens medlemmer og stab var samlet.

Vi har hatt landsstyremøte denne uken hvor kursen framover tydelig ble servert fra Statsminister Jens Stoltenberg og partisekretær Raymond Johansen. Og engasjerte fylkesrepresentanter fra hele landet, kom med innspill fra valgkampen og ønsker rundt jobben framover.

Denne uken blir det opplæring av de ulike administrative systemene for oss nye representantene og på fredag er det høytidelig åpning av det 154. Storting og trontale fra Kong Harald. Det ser ut til å bli en innholdsrik uke også dette med mange inntrykk å ta med seg videre.

Postet under arbeiderpartiet, Diverse, Kommentar

Legg til kommentar