Else-May Botten

En blogg om ting som engasjerer meg…

25/10/2009

Takk til alle som har stått på i valgkampen!!

Det er vanskelig å få takket nok og takket alle for den innsatsen som ble gjort i valgkampen. Men for Møre og Romsdal sin del, må vi kunne si at vi hadde et løft på antall engasjerte valgkampmedarbeidere og ikke minst på aktivitetene. Humøret har vært upåklagelig og stemningen utrolig god. Så: Takk til dere alle som har bidratt til dette!

Men det er ingen tvil om at valgkampen for 2011 og 2013 allerede er i gang. Det betyr at det ikke er noen hvileskjær å ta. Nå må vi bruke tiden til å rekruttere sympatisørene våre og vi må skape aktiviteter som engasjerer og interesserer medlemmene våre. Og vi må tenke rekruttering inn i de mange kommunestyrer i 2011. Forfriskninger er ofte krevende å finne, men skaper stor entusiasme og motivasjon også for de som har vært med en stund. Kunsten er å få gode sammensetninger på de ulike lagene vi skal ha og ikke minst de rette lederne. Og vi har unike muligheter til å få til gode lag framover.

Er du en av de som stemte på AP ved årets valg? Er du en av de som har lyst på utfordringer og ser nye muligheter for din hjem kommune? Er du en av de som nå ser at du har tid til å ta på deg noe nytt og spennende? Eller er du en av de som er politisk engajsert, men som ikke ønsker å ha store verv, men har lyst til å diskutere viktige saker du brenner for? Ja, da er du hjertelig velkommen til å melde deg inn i AP og komme på medlemsmøter som blir arrangert jevnlig. Det kan være starten på noe utrolig spennende.

Jeg håper du vil bli med på lage vårt! Og oppfordrer deg til å gå inn på www.dna.no Der kan du lese mer om vår politikken, representantene våre på ulike felt og mye mer. Velkommen på laget!!!

Postet under arbeiderpartiet

Legg til kommentar